vrijdag 6 november 2015

Samen sterk naar succes


Een mooie start van een prima team van medewerkers deze week. En na een week van training, inwerken en vooral wennen kunnen we stellen, dat de potentie om succesvol te zijn aanwezig is. 



De kracht van dit team is het doorzetten om een resultaat neer te zetten. Samen sterk zijn.  De eerste 5 trainingsdagen (personeelsontwikkeling) van de pré sales fase,  waarmee we zijn gestart,  zitten er op.

Het blijkt wel weer dat mensen, die vanuit een ogenschijnlijk kansloze positie toch de moed hebben gehad om een uitdaging aan te gaan, succesvol zijn. Zij hebben de kans gegrepen en zoals het nu laat aanzien wordt dit ook een langdurige samenwerking. Na de eerste week zijn de resultaten beter dan verwacht.

De komende week van de training ( waar veel in de praktijk wordt geleerd) worden de punten op de welbekende : "Ï" gezet en zullen wederom de targets worden gehaald. Het aanscherpen van vaardigheden is een zaak van oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Ik heb vertrouwen in dit team en ben er van overtuigd, dat zij succes hebben. Lijkt het jou ook wat? Vanaf 1 januari 2016 hebben we meer mensen nodig, dus lees verder.

De begeleiding van het platform plan yourevent  door  dropship-factory  is een voorbeeld hoe er kansen worden geboden aan zowel ondernemers als werkzoekenden ( al dan niet in een uitkeringssituatie). Kijk naar de kracht van deze samenwerking en weet, dat dit een uniek initiatief is, waarvan er meerdere volgen. De doorgroeimogelijkheden zijn aanwezig. 


Ook jij kunt, als je dat wilt, betrokken worden bij een initiatief. Het enige wat je hoeft te doen is dat kenbaar maken en moed te tonen.

Tijdens onze bijeenkomsten gaan we hier op in. Hier liggen de kansen voor zowel het starten van een webwinkel alsook betrokken te worden bij de initiatieven die vanuit dropship-factory worden ontwikkeld en ondersteund. 

Binnenkort komt er weer een initiatief om een nieuw platform aan te bieden. Zodra daar meer over bekend is, laat ik dit natuurlijk weten. 

Uiteraard kun je  altijd jouw CV en wensen bij mij kenbaar maken. Dat kan via mijn mailadres. Voorlopig kan ik je naast een aanvulling van het bovenstaande team ook andere functies aanbieden. Ik vertrouw op jouw moed en zie graag je bericht tegemoet. 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten